Το σετ περιλαμβάνει μαλακές και μη κουδουνίστρες, 2 λάμπες νυκτός και ένα παιχνίδι.
– Μια κουδουνίστρα αποτελεί το απόλυτο παιχνίδι διασκέδασης και απασχόλησης για ώρα ενός μωρού. Έτσι και αυτή η κουδουνίστρα με τα κρεμαστά μασητικά βοηθάει και εκπαιδεύει το παιδάκι σας στην ανάπτυξη οπτικών, κινητικών και ακουστικών δεξιοτήτων του. Μαθαίνει να ξεχωρίζει σχήματα και χρώματα και ακόμη, μαθαίνει να συντονίζει ότι με κάθε κίνηση παράγεται και ένας ήχος, καθώς διαθέτει μουσική και φωτάκια. Η κουδουνίστρα τροφοδοτείται από μπαταρίες 1×1,5V «AAA» (Δεν περιλαμβάνονται). Διαθέτει διακόπτη On/off. Κατασκευασμένο από ασφαλές πλαστικό υλικό, χωρίς BPA. Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ΕΝ71, CE.
– Η λάμπα νυκτός με μουσική συμβάλει στη χαλάρωση του μωρού σας, ώστε να κοιμηθεί πιο εύκολα και γρήγορα. Διαθέτει μουσική, ήχους και φως με σκοπό να απασχολούν το παιδάκι σας και να το διασκεδάζουν και με αυτό τον τρόπο αναπτύσσει ακουστικές και οπτικές αισθήσεις. Η λάμπα νυκτός με μουσική τροφοδοτείται από μπαταρίες 3×1,5V «AA» (Δεν περιλαμβάνονται). Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ΕΝ71, CE.
– Ο προβολέας sweet dreams συμβάλει στη χαλάρωση του μωρού σας, ώστε να κοιμηθεί πιο εύκολα και γρήγορα, καθώς προβάλει αστεράκια και μετατρέπει το δωμάτιο του σε κάτι παραμυθένιο. Διαθέτει, επίσης, μουσική, χαρούμενους ήχους και φως με σκοπό να απασχολούν το παιδάκι σας και να το διασκεδάζουν, αλλά ταυτόχρονα μαθαίνει στο παιδάκι σας να αναγνωρίζει σχήματα και χρώματα, αναπτύσσει ακουστικές και οπτικές αισθήσεις. Ο προβολέας τροφοδοτείται από μπαταρίες 3×1,5V «AAA» (Δεν περιλαμβάνονται). Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ΕΝ71, CE.
– Το κουνιστό αλογάκι (swing horse) είναι ένα παιχνίδι με βεντούζα, ώστε να στερεώνεται παντού και να συντροφεύει το παιδάκι σας σε κάθε χώρο που πηγαίνει. Αφορά παιδάκια από 12+ μηνών με σκοπό να τα βοηθήσει να αναπτυχθούν οι αισθήσεις του παρατηρώντας το περιβάλλον γύρω τους και τη φαντασία του, δημιουργώντας ιστορίες. Διαθέτει φως και ήχους/μελωδίες ανάλογα με το κουμπάκι που θα πατήσει. Το παιχνίδι τροφοδοτείται από μπαταρίες 2×1,5V “AA” (Δεν περιλαμβάνονται). Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ΕΝ71, CE.