Ήρθε η ώρα για τις πρώτες διακοπές με το μικρό σας μπόμπιρα αλλά όλα σας φαίνονται βουνό?
Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και να μη σας λείψει τίποτα στο πρώτο σας ταξίδι!

1- Αρχικά θα χρειαστείτε ένα πιστοποιημένο κάθισμα αυτοκινήτου ανάλογο με την ηλικία και τα κιλά του παιδιού προκειμένου να απολαύσει και εκείνο ένα άνετο και ασφαλές ταξίδι. Το  MACAN ISOFIX 360°  της Bebe Stars είναι ένα νέο κάθισμα αυτοκινήτου το οποίο συντροφεύει το μωρό σας στις μετακινήσεις του από τις πρώτες ημέρες της ζωής του έως ότου γίνει 12 ετών. Μπορεί να τοποθετηθεί σε αυτοκίνητα με υποδοχές Isofix, αλλά και σε αυτοκίνητα που διαθέτουν μόνο ζώνες ασφαλείας 3 σημείων. Διαθέτει 4 θέσεις ανάκλησης, όταν το κάθισμα είναι τοποθετημένο με φορά προς τα εμπρός και προσκέφαλο ρυθμιζόμενο καθ’ ύψος σε 10 θέσεις!

Οι πρώτες διακοπές με το μωρό! - image 920-189_1-150x150 on https://www.bebestars.gr

Ηighlights

Τop tether: πρόσθετος ιμάντας που βρίσκεται στο πάνω μέρος του καθίσματος και μειώνει την κλίση της κεφαλής προς τα εμπρός σε περίπτωση σύγκρουσης
Side Impact  Protection για καλύτερη προστασία του κεφαλιού του παιδιού σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης
Dri-Seat: ειδική επένδυση που εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή κυκλοφορία αέρα, ώστε το παιδί σας να αισθάνεται ακόμα πιο άνετα στα ταξίδια καθώς και πρόσθετη πλευρική προστασία

 

2- Εάν το κατάλυμα των διακοπών σας δεν διαθέτει βρεφική κούνια τότε σίγουρα θα πρέπει να πάρετε μαζί με τις αποσκευές σας ένα παρκοκρέβατο με extra στρωματάκι για άνετο ύπνο. Το παρκοκρέβατο Enjoy  της Bebe Stars είναι μια ιδανική επιλογή τόσο για το σπίτι, όσο και για τις μετακινήσεις του παιδιού. Κατάλληλο για χρήση από 0 έως 48 μηνών. Συνδυάζεται με στρώμα παρκοκρέβατου ειδικό για ύπνο και για μεταφορά σε ταξίδια.

Οι πρώτες διακοπές με το μωρό! - image 808-186-150x150 on https://www.bebestars.gr

Οι πρώτες διακοπές με το μωρό! - image 750-186-1-150x150 on https://www.bebestars.gr

Ηighlights

Αλλαξιέρα 
Τσάντα μεταφοράς
Ροδάκια για εύκολη μετακίνηση
Πλαϊνό φερμουάρ για να μπαινοβγαίνει το παιδάκι μόνο του.

 

 

3- Μια μπάρα παιχνιδιού για παρκοκρέβατο ίσως φανεί χρήσιμη για την απασχόληση του κατά τις μεσημεριανές ώρες  που θα χαλαρώνετε.

Οι πρώτες διακοπές με το μωρό! - image 801-186-2-150x150 on https://www.bebestars.gr

 

 

 

 

 

4- Καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας τα δικά του σεντονάκια και το μπουρνουζάκι του που έχετε επιμεληθεί εσείς η ιδία και μοσχομυρίζουν βρεφικό μαλακτικό. Μια οικονομική και ποιοτική επιλογή αποτελούν τα σετ 3 τεμαχίων της Bebe Stars που περιλαμβάνουν πανωσέντονο, κατωσέντονο, μαξιλαροθήκη και συνδυάζονται υπέροχα με τα αντίστοιχα extra απορροφητικά μπουρνουζάκια. Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα!

Οι πρώτες διακοπές με το μωρό! - image 3111-150x150 on https://www.bebestars.grΟι πρώτες διακοπές με το μωρό! - image 3112-150x150 on https://www.bebestars.grΟι πρώτες διακοπές με το μωρό! - image 3121-150x150 on https://www.bebestars.grΟι πρώτες διακοπές με το μωρό! - image 3122-150x150 on https://www.bebestars.gr

Ηighlights

100% υψηλής ποιότητας βαμβακερά υφάσματα

 

 

 

5- Ένα ελαφρύ καρότσι τύπου buggy θα αποδειχτεί σωτήριο για τις πρωινές και απογευματινές σας βόλτες όποιον προορισμό και εάν επιλέξετε. Συνδυάστε με τα απαραίτητα αξεσουάρ καροτσιού: κουνουπιέρα, αδιάβροχο και ποτηροθήκη! Μια ιδανική επιλογή αποτελεί το καροτσάκι City της Bebe Stars το οποίο είναι ελαφρύ, άνετο, ευέλικτο και εύκολο στη χρήση. Kατάλληλο για παιδιά από 0 έως 36 μηνών. Είναι εξαιρετικά συμπαγές όταν είναι κλειστό και χωράει ακόμη και στο μικρότερο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου. Οι διαστάσεις του όταν είναι κλειστό είναι κατάλληλες επίσης για ταξίδια με αεροπλάνο, αφού μπορεί να περάσει ως χειραποσκευή στην καμπίνα.

Οι πρώτες διακοπές με το μωρό! - image Bebe-Stars-social-campaign-2021-6-300x200 on https://www.bebestars.gr

Ηighlights

X-pand σύστημα για εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο με μια κίνηση
Τηλεσκοπικό χερούλι μεταφοράς
Αναδιπλούμενη XL τέντα με παράθυρο και Anti-UV
Τροχοί  EVA με περιστροφή 360° και αναρτήσεις
Με 30% λιγότερη προσπάθεια ώθησης.

 

 

6- Μην ξεχάσετε να οργανώσετε τη βρεφική τσάντα η οποία θα πρέπει να είναι αρκετά ευρύχωρη και άνετη καθώς θα την κουβαλάτε σχεδόν όλη μέρα μαζί σας. Μια πρακτική λύση αποτελεί η back pack τσάντα-αλλαξιέρα με USB της Bebe Stars σε 4 μοντέρνους χρωματισμούς για να ταιριάζει με όλα σας τα outfit.  Εξωτερικά διαθέτει μεγάλη κύρια θήκη, δύο μικρότερες καθώς και πλαϊνές τσέπες αποθήκευσης. Εσωτερικά διαθέτει ισοθερμικές τσέπες για να διατηρούνται οι θερμοκρασίες και αδιάβροχη θήκη.

Οι πρώτες διακοπές με το μωρό! - image 590-188-2_original-150x150 on https://www.bebestars.gr

Ηighlights

USB για τη φόρτιση του κινητού σας
Περιλαμβάνει αλλαξιέρα για το μωράκι σας και έξτρα ισοθερμική θήκη για μπιμπερό
Ενσωματωμένοι γάντζοι για τοποθέτηση στο καρότσι
Ρυθμιζόμενοι ιμάντες για τον καθορισμό του ύψους της τσάντας

 

7- Σίγουρα απαραίτητα αξεσουάρ αποτελούν τα σκεύη προετοιμασίας φαγητού, το ψυγείο μεταφοράς των βρεφικών γευμάτων στην παραλία και η ομπρέλα για τον ήλιο.

Οι πρώτες διακοπές με το μωρό! - image 700-1-150x150 on https://www.bebestars.gr

 

 

 

 

 

8- Συνήθως τα καταλύματα προσφέρουν καρεκλάκι φαγητού για τα παιδάκια εάν όμως δεν είστε από τους τυχερούς τότε καλό θα είναι να κάνετε λίγο χώρο στο πορτ μπαγαζ του αυτοκινήτου για ένα booster φαγητού ώστε η ώρα του μεσημεριανού να είναι μια ευχάριστη στιγμή για όλους και όχι μια διαδικασία εκνευρισμού και γκρίνιας! Μια επιλογή σας θα μπορούσε να αποτελέσει το καρεκλάκι φαγητού Tropical της Bebe Stars το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί και σε καρέκλα ενηλίκων με τη βοήθεια επιπλέον ζωνών που περιλαμβάνει. Κατάλληλο για χρήση από 6μηνών έως περίπου 3 ετών.

Οι πρώτες διακοπές με το μωρό! - image 896-185-1-150x150 on https://www.bebestars.grΟι πρώτες διακοπές με το μωρό! - image 896-184-2-150x150 on https://www.bebestars.gr

Ηighlights

Παιχνίδια στον δίσκο για την απασχόληση του παιδιού
Σύστημα ζωνών 3 σημείων για μεγαλύτερη ασφάλεια
Συμπεριλαμβανόμενη λαβή μεταφοράς για εξωτερική χρήση

 

 

9- Εάν είστε στο στάδιο που ξεκινάν να εμφανίζονται τα πρώτα του δοντάκια συμπεριλάβετε στη βαλίτσα του και ένα μασητικο παιχνίδι για να απασχολείτε και να ανακουφίζεται ταυτόχρονα.

Οι πρώτες διακοπές με το μωρό! - image PLB-10014Bb-150x150 on https://www.bebestars.gr

 

 

 

 

 

10- Εάν πάλι είστε στο στάδιο της μετάβασης από την πάνα στη τουαλέτα, μην αφήσετε την εκπαίδευση στη μέση, αγοράστε ένα καρεκλάκι-γιο γιο και κάντε τη μάθηση διασκέδαση!

Οι πρώτες διακοπές με το μωρό! - image 70-201-3-150x150 on https://www.bebestars.grΟι πρώτες διακοπές με το μωρό! - image 70-201-2-150x150 on https://www.bebestars.gr