Το κρεμαστό παιχνίδι Trip 3 σε 1 είναι το ιδανικό παιχνίδι για να κρατήσει το παιδί σας χαρούμενο και απασχολημένο, ενώ κάνετε τη βόλτα σας είτε με το αυτοκίνητο, είτε με το καρότσι ή ακόμη και στο σπίτι!
Στο παιχνίδι ρόλων που εμπλέκονται τα παιδιά  μιμούνται τις δράσεις των ενηλίκων στην οδήγηση, ενώ παίζοντας  με το μοχλό του τιμονιού  και των εργαλείων αναπτύσσουν  τη φαντασία τους.
– Ενσωματώνει ένα πολύχρωμο τιμόνι, ήχους αυτοκινήτων, υπέροχες μελωδίες και ένα μεγάλο ασφαλή καθρέφτη για μωρά.
– Το περιστρεφόμενο τιμόνι με τα κουμπιά δημιουργούν διάφορους ήχους καθώς το παιδί το κινεί αναπτύσσοντας τις κινητικές του δεξιότητες.
– Πιέζοντας την κόρνα, το παιδί ανταμείβεται με ήχους και φώτα και διδάσκεται την έννοια αιτίας – αποτελέσματος.
– Τα φώτα και οι ήχοι βοηθούν στην  τόνωση  της ανάπτυξης  των αισθήσεων ενός μικρού παιδιού και των  γνωστικών του δεξιοτήτων.
– Πιάνεται στο προσκέφαλο του μπροστινού καθίσματος, έτσι ώστε να ακουμπά στα πόδια του παιδιού. Το τιμόνι μπορεί να προσδεθεί στην προστατευτική μπάρα ενός καροτσιού καθώς έχει ιμάντες στην κάτω πλευρά του. Τέλος, μπορεί να το ακουμπήσετε σε μια επίπεδη επιφάνεια, όπως ο δίσκος σε ένα καρεκλάκι φαγητού, καθώς έχει βεντούζες στην κάτω πλευρά για να ακινητοποιείτε.
– Κατάλληλο για παιδάκια από 18+ μηνών.

Μπαταρίες: 2×1,5V “ΑΑ” (Δεν περιλαμβάνονται)